dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Més de 1.500 estudiants ja s’han inscrit a Ficcions

ficcions_280x87_02.jpgFa tot just quinze dies que el concurs literari Ficcions ha engegat la seva tercera edició i ja compta amb més de 1.500 participants registrats. El mapa d’instituts participants reflecteix com el Maresme és una comarca amb alta participació. Entre d’altres, ja s’han inscrit l’Escola Pia de Mataró, l’IES llavaneres, l’institut Fonlladosa de Malgrat, l’IES Domènech i Montaner de Canet,  o el Col·legi Presentació d’Arenys de Mar.versio_v.jpgFa tot just quinze dies que el concurs literari Ficcions ha engegat la seva tercera edició i ja compta amb més de 1.500 participants registrats. Aquest any la participació es reparteix per tots els racons del territori: Fraga, Eivissa, Rosselló, Salt, Balaguer, Amposta, Elx i molts joves d’altres poblacions de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears s’han animat a participar a la tercera edició de Ficcions.

Més alumnes

Aquesta arrancada supera el miler de participants de l’edició anterior, i tot fa pensar que s’hi registraran uns dos mil joves, ja que encara hi ha temps fins al dia 1 de març per inscriure’s al web www.ficcions.cat/ficcions .

Un espai de trobada

Ficcions es consolida així com l’espai de trobada a la xarxa dels joves estudiants aficionats a l’escriptura. En la tercera edició, a més a més dels premis als guanyadors, finalistes i els setze premis territorials, es preparen també tot de novetats, com una gran trobada de cap de setmana amb escriptors a principis de maig a Seròs, en la qual hi seran convidats tots els participants. La principal finalitat és impulsar la creació literària i el treball en equip de l’alumnat de segon cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius amb afició per l’escriptura, a més també d’oferir als joves un espai de creació a la xarxa per compartir amb altres nois i noies les mateixes inquietuds.

Ficcions, al Maresme

El mapa d’instituts participants reflecteix com el Maresme és una comarca amb alta participació. Entre d’altres, ja s’han inscrit l’Escola Pia de Mataró, l’IES llavaneres, l’institut Fonlladosa de Malgrat, l’IES Domènech i Montaner de Canet,  o el Col·legi Presentació d’Arenys de Mar.

Vídeo de la primera edició:

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris