diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor als 66 anys Xavier Musquera, destacat il·lustrador de Llavaneres

xavier_musquera_280x87.jpgXavier Musquera, dibuixant molt conegut a Sant Andreu de Llavaneres, va morir ahir dimecres 9 de desembre, a la nit. L’acte de comiat tindrà lloc demà divendres.

Xavier Musquera, dibuixant molt conegut a Sant Andreu de Llavaneres, va morir ahir dimecres 9 de desembre, a la nit. L’acte de comiat tindrà lloc demà divendres.

Polifacètic

A més de la il·lustració i del còmic, Xavier Musquera també va conrear l’escriptura i va publicar diversos llibres. Col·laborador d’entitats locals com El Casal de Llavaneres i Televisió de Llavaneres, durant els darrers anys, a més, Xavier Musquera havia estat membre del jurat del Concurs dels cartells de festa major, que organitza el consistori. També, al municipi maresmenc se’l recordarà molt especialment com a autor de les il·lustracions de La història il·lustrada de Sant Andreu de Llavaneres, que va editar l’Ajuntament l’any 1997, en col·laboració amb el Museu Arxiu.

Biografia

Nascut a Barcelona l’any 1942 estava casat i tenia tres filles. Musquera deixa una prolífica carrera professional: va debutar als 16 anys amb publicacions d’àmbit estatal i també ha publicat en diversos països europeus, com ara França, Itàlia, Anglaterra i Bèlgica. La mort sobtada de Xavier Musquera ha estat acollida amb molta tristesa a Llavaneres. En un comunicat, el consistori llavanerenc s’ha sumat al condol per la seva pèrdua.

Comiat

L’acte de comiat tindrà lloc demà divendres, 11 de desembre, a les 12.30 h. del migdia, al Tanatori de Mataró.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris