dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presenten al·legacions contra el nou òrgan que ha de promocionar el comerç i el turisme a Malgrat

ajuntament_de_malgrat_280x87.jpgEl grup municipal de CiU de Malgrat ha presentat al·legacions contra la creació d’un òrgan públic que ha de promocionar, gestionar i planificar el turisme i el comerç del municipi.

ajuntament_malgrat_de_mar_800x600.jpgEl grup municipal de CiU de Malgrat ha presentat al·legacions contra la creació d’un òrgan públic que ha de promocionar, gestionar i planificar el turisme i el comerç del municipi.

Capital públic

En un comunicat, CiU ha recordat a l’equip de govern (PSC-PP) que "les subvencions rebudes per a aquest projecte s’han produït en tant que l’òrgan que es proposava des de l’Ajuntament era mixt, però la realitat és que l’ens que s’ha aprovat és una societat de capital íntegrament pública, obviant tots els acords arribats en el Ple". Segons els convergents, "fins i tot, s’ha obviat tota la memòria justificativa del projecte que argumentava la necessitat d’un organisme de capital mixt, però que acaba aprovant una societat de capital íntegrament públic".

Corresponsabilitat

Per la seva banda la cap de llista de CiU de l’Ajuntament de Malgrat, Neus Serra, considera que "s’està davant d’un frau de llei perquè el que no es pot fer es presentar un projecte, rebre subvencions i després canviar-lo", manifesta. Segons assegura Serra, "aquesta no és la fórmula de treball que es va consensuar en el Ple i, a més, s’han rebut diners per una cosa que formalment no existeix". En aquest sentit, la cap de llista convergent reclama "la corresponsabilitat en aquest òrgan, tal i com es va decidir en un principi", conclou.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris