diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Queixes a Cabrils per la deficient cobertura de Movistar

mobils_280x87_03.jpgL’Ajuntament de Cabrils ha instat als perjudicats per les deficiències en el servei de cobertura de telefonia mòbil de Movistar a que facin una reclamació conjunta

L’Ajuntament de Cabrils ha instat als perjudicats per les deficiències en el servei de cobertura de telefonia mòbil de Movistar a que facin una reclamació conjunta.

Cobertura "deficient"

Segons el consistori cabrilenc, la cobertura de la companyia mòbil Movistar ha estat inexistent durant tot el passat cap de setmana a gran part de la població; segons informen, un fet freqüent al municipi. En concret, molts usuaris s’han quedat sense poder utilitzar aquest servei bàsic i molts establiments no han pogut donar tots els serveis que ofereixen com, per exemple, la possibilitat de pagar amb tarjeta.

Formulari

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’ha instat a totes aquelles persones, titulars d’un mòbil de la companyia Movistar, a realitzar una queixa a través d’un formulari específic que el consistori farà arribar al Servei d’Atenció al Client de la companyia i a l’Agència Catalana del Consum, per tal que prengui les mesures pertinents. El consistori també ha informat que les queixes també es poden formular a títol personal a través de l’adreça electrònica atencionmovistar@tsm.es  o enviant un correu postal a la companyia.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris