dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna treu partit al pas del Tour de França organitzant activitats paral·leles

ciclisme_280x87_03.jpgAmb motiu del pas de la 6a etapa del Tour de França per Santa Susanna, el municipi organitzarà el proper dijous 9 de juliol, a l’Espai Santa Susanna, activitats relacionades amb el ciclisme i l’esport. El municipi compta amb la marca Turisme Esportiu.

Amb motiu del pas de la 6a etapa del Tour de França per Santa Susanna, el municipi organitzarà el proper dijous 9 de juliol, a l’Espai Santa Susanna, activitats relacionades amb el ciclisme i l’esport. El municipi compta amb la marca Turisme Esportiu.

Activitats de lleure

Segons han informat avui el propi consistori, a partir de les 11 del matí, davant del Carrefour de Santa Susanna, hi haurà activitats gratuïtes infantils amb inflables i regals promocionals per als assistents. A més, totes les persones que ho desitgin podran participar en els circuits de bicis i segways. També hi haurà una festa de l’escuma a l’aire lliure, organitzada per l’empresa Gruponboard, gestora del punt d’acolliment del Centre BTT Santa Susanna- Montnegre. Per la seva banda, la Colla Gegantera de Santa Susanna també estarà present per animar els ciclistes que passin per la Nacional II durant el recorregut dels 175 km des de Girona a Barcelona.

Turisme Esportiu

L’Ajuntament de Santa Susanna instal·larà un estand on la Fundació Turística oferirà informació sobre la destinació turística esportiva, certificació que Santa Susanna ostenta des de l’any 2008, com a destí especialitzat per a la pràctica del ciclisme de carretera, ciclisme de muntanya, vela lleugera, futbol i esports col·lectius.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris