dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ventura Pons roda part de la seva nova pel·lícula a Sant Vicenç de Montalt

sant_vicen_de_montalt_280x87.jpgEl director Ventura Pons i el seu equip han passat les darreres setmanes a Sant Vicenç de Montalt, enllestint el rodatge de la seva nova pel·lícula, "A la deriva".

El director Ventura Pons i el seu equip han passat les darreres setmanes a Sant Vicenç de Montalt, enllestint el rodatge de la seva nova pel·lícula, "A la deriva".

Hotel Rural

El rodatge es va iniciar el passat mes de juny a les instal·lacions de l’Hotel Rural de Can Mora de Dalt, completant-se la filmació amb escenes d’exterior rodades a la zona del Golf i del Sot del Camp. El rodatge continuarà a partir d’ara a la República del Txad, a l’Àfrica.

La trama

"A la deriva" és la història de l’Anna, que al tornar del continent Àfrica, on ha treballat com infermera en una ONG en primera línia de conflictes, es contracta com guàrdia de seguretat en un exclusiu centre de salut. Allí hi coneix un jove conflictiu amb el que estableix una relació de dependència, però ella no pot treure els horrors d’Àfrica del seu cap.

Novel·la i guió

El film, amb guió del propi director, basat en una novel·la de Lluís-Antón Baulenes, està interpretat por un amplíssim repartiment encapçalat per Maria Molins, Roger Coma, Fernando Guillén, Marc Cartes, Albert Pérez i Anna Azcona.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris