dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Dalt s’uneix al registre únic de sol·licitants d’habitatge protegit

ajuntament_vilassar_de_dalt_280x87.jpgL’Alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas, va signar dilluns 26 d’octubre un conveni amb l’empresa pública de la Generalitat Adigsa, mitjançant el qual el consistori podrà fer ús del programa informàtic del registre de sol·licitants d’habitatge protegit.

L’Alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas, va signar dilluns 26 d’octubre un conveni amb l’empresa pública de la Generalitat Adigsa, mitjançant el qual el consistori podrà fer ús del programa informàtic del registre de sol·licitants d’habitatge protegit.

Registre informàtic

L’acord, que depèn de la conselleria d’Habitatge i Medi Ambient de la Generalitat i que també han signat els ajuntaments maresmencs de Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Tordera, cedeix l’ús del programa informàtic de registre de sol·licitants d’habitatges amb protecció oficial als ajuntaments.

Conveni

Així, tots els sol·licitants de Catalunya d’aquest tipus d’habitatge han d’estar inscrits en aquest registre per poder tenir opcions a obtenir-ne un. El conveni té una vigència d’un any i s’anirà prorrogant períodicament. Actualment, aquest registre només està pendent d’una ordre del conseller de Medi Ambient i Habitatge per establir-ne el seu inici. Segons es va aprovar al ple del passat mes de setembre, la gestió la durà a terme l’empresa municipal Viserma.

per Redacció | Foto: Friviere

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris