divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar comença la instal·lació de contenidors soterrats

contenidors_soterrats_vilassar_280x87.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar ha començat el procés d’instal·lació de contenidors soterrats al municipi. La primera fase preveu la implantació de cinc grups de contenidors soterrats a diversos punts del nucli urbà.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha començat el procés d’instal·lació de contenidors soterrats al municipi. La primera fase preveu la implantació de cinc grups de contenidors soterrats a diversos punts del nucli urbà.

Primera actuació

Aquesta primera actuació anirà instal·lant els contenidors de forma progressiva. La capacitat global de l’illa de cinc contenidors soterrats triplicarà la capacitat actual dels cinc contenidors en superfície.

Instal·lacions

El primer grup de contenidors s’està instal·lant a l’avinguda Carles III (a tocar de l’avinguda Montevideo) i la resta es col·locaran al Carrer Santa Eulàlia (alçada carrer Sant Artur), Carrer Montserrat (alçada carrer Sant Joan), Carrer Duana (alçada plaça Pau Vila) i al Barri del Barato (a l’entorn de la plaça Carlos Trias).

Millores

A més d’oferir una major capacitat d’emmagatzematge, els contenidors soterrats milloren el paisatge urbà en superfície, on s’hi podran llençar deixalles de rebuig, matèria orgànica, vidre, paper i cartró i envasos de plàstic.

Objectius

Segons el consistori vilassarenc l’objectiu és seguir augmentant, de forma progressiva, el nombre d’instal·lacions de contenidors soterrats. Per a l’any 2010, hi ha prevista una segona fase per a instal·lar cinc grups més de contenidors.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris