dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Voluntaris de Mataró ajudaran als col·lectius amb dificultats per facilitar-los l’accés a la TDT

tdt_280x87.jpgLes ciutats de Mataró i Segòvia són les primeres a l’Estat on es duu a terme el projecte "Voluntariat TDT", una iniciativa que a través de voluntaris té com a objectiu facilitar l’accés a la Televisió Digital Terrestre (TDT) als col·lectius amb més dificultats.

Les ciutats de Mataró i Segòvia són les primeres a l’Estat on es duu a terme el projecte "Voluntariat TDT", una iniciativa que a través de voluntaris té com a objectiu facilitar l’accés a la Televisió Digital Terrestre (TDT) als col·lectius amb més dificultats.

Col·lectius beneficiats

Els principals beneficiaris al que es destina aquesta prova pilot són jubilats, persones amb grau de dependència, discapacitats i majors de 65 anys que viuen sols.

Voluntaris

Els voluntaris instal·laran gratuïtament els receptors de TDT i formaran els beneficiaris sobre el seu funcionament. L’objectiu principal és que cap persona es quedi sense la possibilitat de veure la televisió en obert quan es produeixi l’apagada analògica. Els voluntaris es poden inscriure al programa mitjançant el telèfon 902515353 o a través d’una pàgina web . Segons informa aquest portal d’Internet, els voluntaris es podran beneficiar amb la convalidació de crèdits Universitaris, hores de pràctiques i gaudir de bitllets de transport locals gratuïts durant la campanya, entre altres avantatges. Per la seva banda, les persones interessades podran sol·licitar l’assistència dels voluntaris trucant al telèfon gratuït 900842001.

Mataró i Segòvia

La iniciativa, que ja s’ha posat en marxa aquest mes d’abril, es desenvoluparà inicialment a les ciutats de Mataró i Segòvia, dos dels principals nuclis urbans que viuran l’apagada anticipada d’emissions analògiques el proper 30 de juny.

Projecte

El projecte està impulsat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETCC).

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris