divendres, 22 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella rebutja la sentència sobre l’Estatut

Foto: Ajuntament d'Alella

El Ple de l’Ajuntament d’Alella celebrat aquest dimarts 29 de juny ha aprovat una moció en la que manifesta el seu rebuig contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya dictada dilluns passat, 28 de juny. La moció, presentada amb caràcter d’urgència, va ser aprovada amb el vots a favor dels grups municipals d’ERC+LG, PSC, CiU, COR i Gd’A i el vot en contra del PP.

Rebuig institucional

El text de la moció demana als grups municipals de l’Ajuntament d’Alella que mostrin el seu rebuig per la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut i que donin el seu suport a les resolucions que, de manera majoritària, es prenguin al Parlament de Catalunya en la sessió monogràfica que es celebrarà els propers dies.

Manifestació

D’altra banda, la moció anima els grups municipals de l’Ajuntament d’Alella i la ciutadania alellenca perquè participin en la manifestació del proper 10 de juliol, a les 18 h, i en “qualsevol altre acte o mobilització que es convoqui amb aquests objectius i en defensa del dret d’autodeterminació”. Aquests acords seran comunicats al Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya, al Govern de l’Estat i al Congrés de Diputats.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per