dissabte, 11 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carme Capdevila visita el Taller Horitzó

Carme Capdevila | Foto: Gencat

La Consellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, visita aquest divendres el Taller Horitzó de la Fundació Privada Marpi de Pineda de Mar. Acció Social i Ciutadania atorgarà enguany a la fundació pinedenca una subvenció de prop de 792.000 euros.

La consellera visitarà divendres al matí el Taller Horitzó acompanyada per l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i pel president de la Fundació, Juli Vaca. Capdevila recorrerà les instal·lacions del centre ocupacional i del centre especial de treball per a persones amb discapacitat psíquica. A la visita de la consellera també hi serà present el diputat i candidat a les properes eleccions municipals, Pere Aragonès, i representants de la secció local d’Esquerra.

La secció local d’Esquerra Pineda ha informat mitjançant un comunicat que han programat aquesta visita “per tal d’evidenciar la tasca incansable que entitats i fundacions com MARPI desenvolupa al nostre país en la tasca per incorporar en el mercat laboral a persones amb discapacitats reconegudes”. Segons els republicans, al llarg d’aquests vuit anys al si del Departament de Benestar i Família, primer, i després Acció Social i Ciutadania “s’ha treballat incansablement en diversos fronts un dels quals ha estat en la inserció laboral” d’aquestes persones.

Subvenció

El Departament d’Acció Social i Ciutadania, ha aprovat enguany atorgar a la Fundació Privada Marpi una subvenció de 791.713 euros, a través de la convocatòria anual per al manteniment de programes de serveis socials. Aquests diners es destinaran a impulsar la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, així com al manteniment de places residencials.

La Fundació

La Fundació Privada Marpi és una entitat privada d’iniciativa social creada l’any 1976 amb l’objectiu de promoure i fomentar l’assistència educativa, laboral i social de les persones amb discapacitat psíquica de la comarca del Maresme. A més del Taller Horitzó, l’entitat també gestiona serveis d’esplai i llar residència.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris