diumenge, 09 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carta d’agraïment

El passat dimecres 25 d’agost vaig patir un accident de trànsit a la N-II, a l’alçada de la Roca-Grossa, a Calella, i voldria dedicar unes línies d’agraïment a tots els que em van socórrer i atendre:

– A en Julià, mosso d’esquadra destinat a presons i que, tot i ser de vacances, va ser el primer en assistir-me i ajudar-me fins a l’arribada dels seus companys i fins que vaig marxar amb l’ambulància; la seva atenció desinteressada diu molt de la seva personalitat i vocació de servei.

– A les agents de seguretat del mateix cos que es van desplaçar fins el lloc de l’accident, pel servei que varen prestar.

– Als mossos 2668 i 3857, del Servei de Trànsit del cos amb seu a Mataró, que es van fer càrrec de l’atestat i del meu vehicle i que, amb gran professionalitat, van fer senzilles coses que, en aquells moments podien resultar molt feixugues.

– A la dotació de l’ambulància Q-56, excel·lents sanitaris que van tenir cura de les meves ferides en els primers moments amb afabilitat i delicadesa.

– A tot l’equip administratiu, auxiliar, d’infermeria i mèdic del Servei d’Urgències de l’Hospital de Calella: la infermera Laura, la doctora Elisa de trauma, la simpàtica “oriental” de Rx… m’agradaria recordar-me de tots i cadascun del seus noms per agrair-los les seves atencions, dedicació i humanitat, tot i estar curulls de feina, en un servei de gran nivell professional, moltes vegades injustament criticat i poc valorat.

– També voldria estendre l’agraïment a l’equip del CAP d’Arenys de Mar i al servei de Consultes Externes de l’Hospital de Calella, que m’estan ajudant a refer-me.

– I a la meva cunyada Carolina, serena organitzadora i millor persona.

Us en dec una pila!

Ricard Pérez | Arenys de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris