dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comença el rodatge del film sobre La Trinca

Dídac, Marc i David, protagonistes del film | Foto: TVC

El director Joaquim Oristrell ha començat a rodar aquesta setmana la pel·licula “Trinca: la biografia no autoritzada“. El telefilm que parteix del concurs de TV3 “Buscant La Trinca“, es comença a rodar aquests dies i es prolongarà durant cinc setmanes en localitzacions naturals de Barcelona capital, la comarca del Maresme i en decorats de plató.

Anys 70

Rodada en alta definició (HD), la pel·lícula explica en uns 90 minuts i amb un to irreverent com el mateix grup, les peripècies dels tres joves que, als anys 70, debutaven en el món de la faràndula.

Musical de ficció

La comèdia musical de ficció, d’un guió de Joaquim Oristrell i Manuel Iborra, serà dirigida pel mateix Oristrell i protagonitzada pels finalistes del concurs televisiu de TV3 “Buscant La Trinca”: Dídac Flores, de 18 anys, que interpreta Josep Maria Mainat; Marc Marginet, de 20, que representa Toni Cruz, i David Moreno, de 23, que interpreta Miquel Àngel Pasqual.

Repartiment

El repartiment també compta amb intèrprets de la talla de Joel Joan – que s’estrenarà com a cantant -, Marina Gatell, Carme Balagué, Albert Espinosa o Rosa Boladeras i amb intervencions breus de noms tan coneguts com Xavier Sardà, Lloll Bertran, Santi Millán, David Fernández, Boris Izaguirre o Nina, i també els mateixos integrants de La Trinca original.

Fitxa tècnica

La fitxa tècnica l’encapçala Jaume Peracaula per a la direcció de fotografia, Rosa Ros com a directora artística, Salva Mayolas en el so, Joan Manuel Vilaseca per al muntatge i Goretti Pagés com a directora de producció. La producció executiva va a càrrec de l’Albert Sagalés per la part de Diagonal TV i l’Elisa Plaza per la part de Televisió de Catalunya. La banda sonora procedirà, per descomptat, de cançons emblemàtiques del grup com, per exemple, “La patata”, “Festa major” i “No ve d’un pam”.

“Trinca: la biografia no autoritzada” és una coproducció de Televisió de Catalunya, Diagonal TV i Gestmusic, amb la col·laboració de l’ICIC i l’ICAA.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris