diumenge, 09 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desenes d’incidències per la pluja

Foto: Diari Maresme

Aquest divendres dia 24 s’ha confirmat l’alerta per fortes pluges i, entre les 3 de la tarda i les 8 del vespre, els Bombers de la Generalitat han rebut una cinquantena d’avisos, sense haver de lamentar cap persona ferida. A conseqüència de la pluja, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, aproximadament, la carretera N-II ha quedat tallada unes hores, entre Calella i Palafolls, i el trànsit ha hagut de ser desviat per l’autopista c-32.

D’altra banda, la policia local de Santa Susanna ha informat, també, del desbordament de la riera del municipi que ha afectat el càmping Oasis, sense que cap persona hagi resultat ferida. També a Calella, els comerços del carrer Sant Joan, que actualment està en obres, han patit les conseqüències de la forta tromba d’aigua. Una grua estacionada al mig d’aquesta via pública ha taponat la sorra arrossegada per la pluja, provocant la inundació del carrer. L’aigua acumulada ha entrat en la major part dels establiments comercials i baixos de la zona afectada.

Inuncat

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat mantenia activada a les 9 del vespre la fase d’alerta del Pla Especial per Inundacions a Catalunya (Inuncat) per les incidències provocades per la pluja a les comarques del Maresme, la Selva, Alt Empordà i Baix Empordà .

Previsions

Segons el Servei meteorològic de Catalunya (SMC) continuarà plovent i les precipitacions seran en forma de xàfec dispers, i localment aniran acompanyades de tempesta, amb un grau de possible, a les comarques del Maresme, Selva i Vallès Oriental fins a les 02:00 hores de la matinada de dissabte.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris