dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Govern de Caldes demandarà al PSC caldenc

Interior del mercat municipal | Foto: caldetes.cat

El Govern de Caldes d’Estrac (CiU) ha anunciat en un comunicat que portarà als tribunals els regidors socialistes del municipi per l’afer del Mercat Municipal. Segons fonts del govern municipal, la darrera nota de premsa distribuïda pel grup municipal del PSC de Caldes ha estat el detonant de la presentació d’una moció de govern, en el darrer Ple Extraordinari celebrat el passat 27 de desembre, on “s’estableixen les bases per a interposar denúncia en contra dels regidors socialistes“.

Moció

Concretament, la moció anuncia la interposició de demanda als Tribunals “per a denunciar l’actuació dels grup municipal del PSC per les seves pràctiques difamatòries, atemptat contra l’honorabilitat de les persones i l’autoritat municipal, i difusió pública d’acusacions d’haver comès delictes”, assenyala el text.

Proves

El consistori ha avançat també que entre les proves que presentarà hi ha les actes de diferents sessions plenàries, reculls de declaracions dels regidors socialistes a diversos mitjans de comunicació i la nota de premsa que el PSC va difondre el passat 23 de desembre.

Cal recordar que l’Agrupació local del PSC de Caldetes s’ha adreçat a la Fiscalia especial per a delictes relacionats amb la corrupció perquè considera que ‘hi pot haver algun delicte o falta en el procediment de les obres de la parada del mercat de l’esposa de l’alcalde’.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris