dissabte, 17 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme separa més residus

Foto: Diari Maresme

La recollida selectiva dels residus municipals a la Regió Metropolitana ha augmentat notablement l’any 2009. De les comarques que hi formen part, el Maresme és la que separa més residus amb un índex de recollida selectiva del 39,5%.

Un 3,2% d’augment

Concretament, en aquest àmbit territorial – Alt Penedès, Baix Llobregat, Garraf, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental i municipis integrats en l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus – s’ha recollit selectivament el 35,1% dels residus municipals generats, mentre que l’any anterior se’n va recollir el 31,9%. Per tant, la Regió Metropolitana fa un important pas endavant i se situa molt a prop de la mitjana catalana de recollida selectiva, que és del 37,6% dels residus municipals generats.

Per sota de la mitjana catalana

L’any 2009, la Regió Metropolitana va generar 2.557.828 tones de residus municipals. Això suposa que, de mitjana, cada ciutadà d’aquestes comarques va generar 1,40 kg de residus al dia. Aquesta xifra encara està per sota de la mitjana de Catalunya, que és d’1,54 kg de residus per habitant i dia.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per