dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Masnou canalitzarà al·legacions a la Ronda

Carrer Joan XIII | Foto: Street View

L’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert (PSC), ha anunciat que l’ajuntament s’ha ofert a canalitzar les possibles al·legacions particulars al projecte de la Ronda del Baix Maresme. Gisbert va fer aquest anunci en una reunió mantinguda amb els veïns i veïnes del municipi dimecres passat 27 d’octubre, a l’edifici Els Vienesos.

L’alcalde també es va oferir a facilitar informació detallada, resoldre els dubtes i donar resposta a les consultes plantejades pel projecte per a totes aquelles persones que no s’haguessin informat amb anterioritat. Gisbert va explicar que, des que el projecte es va fer públic l’1 d’octubre, “ens consta que moltes persones s’han informat de les seves característiques, però volem contribuir a aclarir els dubtes“. Tot i així, l’alcalde va afegir que les persones que ho vulguin podran presentar les seves al·legacions a l’Ajuntament perquè les estudiï i els doni suport “sempre que sigui possible i coherent amb la posició del consistori”.

Detalls del projecte

Gisbert també va informar que el consistori hi està treballant des que va aconseguir tots els detalls del projecte i estudiant la manera de combatre els punts i els aspectes que poden perjudicar la població, tot i que va puntualitzar que “no tots els inconvenients i problemes són evitables“. L’alcalde també va remarcar que ja fa més de dos anys que s’està fent un seguiment d’aquest projecte, amb reunions amb el Secretari de Mobilitat, Manuel Nadal, i els serveis tècnics corresponents.

Al·legacions del Masnou

Entre les al·legacions que presentarà i estudiarà l’Ajuntament, es troben, segons va exposar Gisbert, la demanda que l’entrada i la sortida a la nova Ronda al carrer Joan XXIII no es produeixi, sinó que es construeixi una rotonda que suavitzi l’accés; que es concretin pantalles acústiques que no siguin de ciment i parterres que protegeixin del soroll i dels perills de la Ronda i l’autopista, així com que es millori el paisatge del recorregut.

Les al·legacions particulars es poden presentar fins al proper 4 de novembre, però el consistori disposa de 30 dies més per presentar-hi les seves. El principal objectiu de la trobada era informar de les característiques i detalls de la proposta del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris