dimecres, 18 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Gospel Viu! exhaureix entrades a Alella

Foto: Presentació del Festival | Aj.Alella

El Festival d’Estiu Alella 2010 s’estrena aquest dissabte 3 de juliol amb un concert del grup vocal Gospel Viu!, un excel·lent espectacle que ja ha exhaurit les entrades. La reconeguda formació oferirà el seu espectacle The Gospel X-Periencie en l’escenari del Passeig dels Jardins de Cal Marquès, en un concert que promet no deixar ningú indiferent.

Músics en residència

El concert de gospel és el primer plat d’un festival que té com a principal novetat el projecte Músics en residència. Es tracta d’una experiència participativa i creativa de nous músics professionals que uniran els seus instruments especialment per a l’ocasió i tindran oportunitat de tocar junts en formacions de cambra variades i difícils de programar. Els músics oferiran dos concerts programats per els dies 15 i 17 de juliol als Jardins de les Quatre Torres. Serà la culminació d’un procés creatiu i de treball que va més enllà d’aquestes dues actuacions i que el públic podrà seguir dia a dia assistint als assajos que es faran a Can Lleonart de l’11 al 17 de juliol. La iniciativa, coordinada per la professora de música, Judit Cuixart, està inspirada en el Marlboro Music Festival, un festival de música de cambra que es fa als Estats Units des de fa més de cinquanta anys i que és un dels més importants del món.

Las Migas

Abans, però, els espectadors tindran l’oportunitat de gaudir del flamenc fresc i vital de Las Migas en el concert que oferiran el 10 de juliol al parc de Can Sors.

Projecció de La Traviata

Com a l’edició anterior, el festival s’acomiada amb la projecció d’una òpera del Liceu. La Traviata de Verdi, representada per l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, sonarà en l’espectacular Jardí de les Estàtues de Cal Marquès el 24 de juliol.

Segons l’organització, el Festival d’Estiu arriba a la seva sisena edició amb “una oferta variada i de qualitat reunida amb la intenció de satisfer els gustos de tot tipus de públic. La qualitat i la varietat d’estils musicals de la seva programació, l’acurada posar en escena en un espais de bellesa extraordinària que s’obren al públic especialment per a l’ocasió, i la seva proximitat a Barcelona, distingeixen i singularitzen el Festival d’Alella entre l’amplia oferta de propostes musicals d’estiu”. Les entrades del festival es poden adquirir a través del web del festival i a Can Lleonart.

Presentació

El contingut i les novetats del programa d’enguany es van presentar públicament aquest dimarts 29 de juny en una roda de premsa celebrada als Jardins de les Quatre Torres en la qual van assistir Andreu Francisco, alcalde d’Alella, Marta Giralt, regidora de Cultura i Educació, i Judit Cuixart, professora de música i coordinadora del projecte Músics en Residència.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per