dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Josep Muñoz, premi Arquitectura Emergent

Foto: Modafad. Showroom de joves dissenyadors de moda.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’Associació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) han concedit dos premis Arquitectura Emergent al jove arquitecte mataroní Josep Muñoz i Pérez.

Muñoz ha estat guardonat amb els premis Jove Arquitecte per arquitectura construïda i Jove Arquitecte per arquitectura no construïda, per la realització de l’arquitectura efímera pel showroom de joves dissenyadors de moda i pel projecte d’una casa per a un fotògraf a Torrelavit, respectivament.

Efímer i sostenible

L’arquitectura efímera per al Showroom de joves dissenyadors de moda per a la XXVII edició de ModaFad destaca pel treball realitzat amb el cartró, el qual esdevé l’únic element per a la constitució de tot el muntatge. A la vegada, la utilització d’un material reciclat i reciclable fan de la proposta un projecte 100% efímer i sostenible.

Integració en el paisatge

Per altra banda, la casa per a un fotògraf, situada en el límit d’un desnivell topogràfic davant de la petita població de Torrelavit – comarca de l’Alt Penedès -, participa del paisatge i s’hi integra, per a potenciar i revaloritzar cadascuna de les visuals.

Des del passat 15 d’octubre, l’Espai Picasso del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull l’exposició dels projectes premiats pel COAC i l’AJAC.

Josep Muñoz i Pérez

Graduat per l’Escola Tècnica superior d’Arquitectura de Barcelona 2002, és col·laborador habitual de diversos arquitectes de prestigi. L’any 2004, crea els seu estudi JMP LAND.ART.SCAPE.ARCHITECTURE, a la ciutat de Mataró. Els seus projectes han rebut premis i mencions internacionals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris