diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les ADF col·laboren en la tala d’arbres caiguts per les ventades d’aquesta nit

Més de 30 voluntaris de les ADF del Maresme estan participant aquesta
nit en donar suport als bombers i a les policies locals amb la tala
d’arbres caiguts a la via pública per les ventades.

Més de 30 voluntaris de les ADF del Maresme estan participant aquesta nit en donar suport als bombers i a les policies locals amb la tala d’arbres caiguts a la via pública per les ventades.
 
Entre les ADF participants en aquestes tasques de suport hi ha l’ADF Alt Maresme, l’ADF Serra de marina i l’ADF Montalt. En aquest operatiu estan actuant, entre d’altres municipis, a Mataró, Argentona, Dosrius, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d’Estrac.

Les ADF disposen de personal voluntari, equipat i format en l’operativitat d’emergències davant les ventades, incendis forestals i altres tipus d’emergències. També disposen de vehicles ‘pick up’ d’intervenció ràpida, equips de tala i esporga i experiència en aquest tipus d’actuacions.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat han dut a terme al llarg de la tarda d’aquest dijous un centenar d’actuacions relacionades amb l’episodi de vent, neu i pluja. La majoria de les actuacions han estat per realitzar sanejaments de façanes, retirar elements no estructurals i netejar les vies. El gruix principal de serveis s’ha realitzat a les comarques del Maresme i el Vallès Oriental. A més, s’han realitzat moltes rutes de prevenció arreu del territori, així com serveis de suport als vehicles que s’han vist afectats pel temporal i han quedat embarrancats o travessats a la carretera. Segons fonts dels bombers, cap d’aquestes actuacions ha provocat danys personals.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris