diumenge, 25 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Escola en català

L'Escola en català

4 comentaris per a “L’Escola en català”

 1. Ikeurndh67 ha dit:

  Ningú no ha pensat que es lògic que a una comunitat d’ESPANYA la llengua vehicular sigui l’ESPANYOL?? No és tan estrany, sobretot pensant que obre moltes més portes que el català, si no et vols quedar tota la vida al mateix poble, és clar…
  Intentar imposar el català és el mateix que es feia a la dictadura amb el castellà, però com es català us sembla bé, i això es considera al meu país ser HIPÒCRITA.

 2. escote ha dit:

  i perque parlen els danesos danés llavors? perque el danès és la llengua de la seva terra….i no ha vingut un capullo a imposar la seva )/!
  el angles obre mes portes encara…i el xinès es clar.
  quina bajanada

 3. nofotisnoi ha dit:

  Doncs comença a estudiar xinès, que t’obrirà més portes.

 4. Comuspaseu ha dit:

  No teniu ni idea de com va la cosa o no ho voleu saber, ara volen fer que un 20% de les classes siguin en espanyol, i diria que nomes els qui ho damanin!, abans un 40%, joder no es masa. Parleu molt de l’odi al catala pero be que us es facil odiar a l’espanyol, no se quin problema teniu en saber mes llengues apart del catala. A mes ara mateix el que hi ha es 100% catala menys les 3 hores per estudiar castella, que a alguns ja els hi comença a sobrar, sino fos per els immigrans i que casi tota la tele que mirem es en castella segurament i hauria molta gent que no el sabria parlar o li costaria molt, i aixo es perdre cultura personal, pero a molts el que no sigui cultura catalana us la pela.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris