dimarts, 17 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Més de 800 inscrits al Challenge d’octubre

Campions d'un Challenge maresmenc | Foto: CCM

La comarca del Maresme viurà el proper 3 d’octubre el II Challenge Costa de Barcelona-Maresme, considerada una de les proves internacionals de triatló més prestigioses del món. De moment, ja hi ha més de 800 esportistes inscrits per assolir el meritori repte de completar 3.800 metres de natació, 180 kilòmetres en bici i 42 kilòmetres de cursa a peu.

Alta participació

En tant sols dues edicions, el Challenge Costa de Barcelona-Maresme ha esdevingut una de les cites de triatló de llarg recorregut amb més participació. Molts del triatletes participants asseguren que el circuit, sobretot el de bicicleta que transcorre per la Nacional II entre Calella i El Masnou, és ideal per aquesta pràctica esportiva.

Turisme esportiu

Per al Maresme, acollir aquest important esdeveniment és també una oportunitat per promocionar la comarca com un territori ideal per poder combinar la pràctica esportiva amb el turisme. De fet, comença a ser habitual veure al llarg de tot l’any triatletes d’arreu que s’acosten al Maresme per poder comprovar sobre el terreny les característiques dels diferents circuïts maresmencs de la prova.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per