dilluns, 10 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor l’escriptor Martí Rosselló

El poeta, bibliotecari i escriptor Martí Rosselló va morir aquest diumenge de forma sobtada a Premià de Mar, on havia nascut feia 56 anys.

Foto: Arxiu | VS

Tot un referent en la vida cultural de la població maresmenca, Rosselló és autor de la novel·la  “Anna K”, una de les revelacions del dia de Sant Jordi de l’any 2000.

A mitjans dels anys noranta va publicar els poemaris “Figures amb nom” i “L’amable abisme del record” i, el 2003, el conjunt de setze relats “Parelles de tres”. Quaderns Crema també va publicar “Inventari parcial d’excuses per viure”, el 2001, integrat per 74 poemes ordenats en quatre parts: “Micropoemas”, “Collita clandestina”, “L’amable abisme del record” i “Figueres amb nom”.

El seu bloc, que va ser finalista dels Premis Blocs Maresme 2009, s’ha convertit en un obituari improvisat, on els amics i coneguts li deixen missatges de record i afecte, en el seu últim article, justament del mateix diumenge 31 de gener.

3 comentaris per a “Mor l’escriptor Martí Rosselló”

  1. […] Y la línea es tan ínfima, tan delgada, que siempre estamos a punto de cruzarla. Así lo ha hecho Martí Rosselló, poeta, novelista y bibliotecario de Premià de Mar, que nos ha dejado mientras paseaba por su […]

  2. […] Y la línea es tan ínfima, tan delgada, que siempre estamos a punto de cruzarla. Así lo ha hecho Martí Rosselló, poeta, novelista y bibliotecario de Premià de Mar, que nos ha dejado mientras paseaba por su […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris