diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen l’acte de llençar les cendres

Foto: Gala Azul

Una empresa de recent creació – Gala Azul – organitza l’acte de dipositar les cendres d’un ésser estimat a la Mediterrània, seguint la normativa del Ministeri de Foment. Segons les dades facilitades per la mateixa empresa, en tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre el 70 i el 90% d’un total de 13.000 urnes amb cendres de difunts, es a dir, més de 9.000, no es dipositen als cementiris i es desconeix la seva destinació.

Autoritzada

Els responsables de Gala Azul afirmen que, “en contra de les practiques d’abocaments incontrolats i clandestins, som la primera empresa en especialitzar-se en organitzar l’acte de dipositar les cendres de la persona difunta al Mediterrani de forma regulada i amb plenes garanties tant per al client com per al medi ambient, a més de ser l’única autoritzada pel Ministeri de Foment”, subratllen.

En aquest sentit, segons les mateixes fonts, aquesta iniciativa empresarial del Grup Temple “ofereix un servei funerari complet i cuidat fins a l’últim detall com una alternativa per a aquelles que persones que desitgen retre un últim homenatge l’ésser estimat, en la intimitat i en un entorn natural”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris