dilluns, 26 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda s’alia amb Frontignan

Foto de Grup de l'acte | Aj. Pineda

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el seu homòleg del municipi francès de Frontignan, Pierre Bouldoire, han signat un acord de col·laboració per fomentar entre les dues poblacions l’intercanvi cultural, esportiu, turístic i educatiu.

Festa Major

La signatura es va fer dissabte a la tarda en un acte oficial coincidint amb la Festa Major de Pineda. A l’acte hi van assistir una àmplia delegació del consistori de Frontignan. També hi van ser presents diferents regidors de l’equip de govern, el portaveu de CiU, Joan Morell, el de 100xCent per Pineda, Salvador Llorens, i la regidora del Partit Popular, Celine Coronil. A la trobada també hi van assistir membres de la germandat del Rocío de Pineda i del Cercle Andalús de Frontignan, que són les dues entitats que han impulsat l’acord de col·laboració.

Intercanvi

L’alcalde pinedenc, Xavier Amor, va explicar que “l’intercanvi té per objectiu la coneixença entre els ciutadans de tots dos municipis, i alhora l’intercanvi a nivell educatiu, cultural i esportiu”. Per la seva banda, l’alcalde de Frontignan, Pierre Bouldoire, va dir que “és necessari la coneixença i l’intercanvi entre les poblacions europees, i especialment a través dels joves”. L’acte va acabar amb un intercanvi d’obsequis entre els representants dels dos municipis.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris