dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premi PAAS per a Vilassar de Mar

Lliurament del premi PAAS | Foto: vilassardemar.cat

La Comissió d’Estils de Vida Saludables, impulsada per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, ha rebut el premi PAAS, Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’Activitat física i l’Alimentació Saludable, en l’àmbit comunitari. El guardó premia a la Comissió per ser una iniciativa innovadora que compta amb una gran participació i implicació de la comunitat.

El premi es va lliurar en el marc de la III jornada PAAS que es va celebrar dimarts passat 26 d’octubre a Barcelona i el va recollir la regidoria de Sanitat, Roser Vallès, de mans de la consellera de Salut, Marina Geli. El PAAS aplega una gran part de les activitats que es fan a Catalunya per prevenir l’obesitat mitjançant estils de vida saludables.

Vida saludable

La Comissió d’Estils de Vida Saludables es va crear l’any 2009 arran del resultat d’un estudi sobre sobrepès i obesitat en la població infantil de Vilassar de Mar. Està impulsada per la Regidoria de Sanitat i formada també per les Regidories d’Esports i d’Educació de l’Ajuntament, centres educatius, AMPES i el CAP. Des de la seva creació ha dut a terme diferents accions per promoure una alimentació saludable, la darrera el passat 23 d’octubre amb l’organització de la I Marató d’Estils de Vida Saludables on també van participar restauradors, fruiters i entitats esportives i culturals del poble.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris