divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

20N: Rangel encapçala llista del PSC Maresme

Joan Rangel | Foto: PSC Maresme

El Consell de Federació dels socialistes del Maresme es va reunir aquest dijous per escollir als seus candidats i candidates a les eleccions generals del proper 20 de novembre. A la trobada, el Consell va decidir que Joan Rangel encapçalés la llista de la comarca en valorar la seva experiència política en el món local – alcalde de Caldes d’Estrac (1979 a 1987 i del 1991 al 2004) i Diputat Provincial, amb responsabilitats a les àrees d’hisenda i planificació de la Diputació de Barcelona – i per la seva gestió com a Delegat del Govern des de l’any 2004 fins a l’actualitat.

Valoració

Un cop escollit, Joan Rangel va agrair davant del Consell de Federació la “feina feta” per Manel Mas com a Diputat socialista. Rangel es va declarar “a punt” per afrontar la campanya electoral i va demanar a tots els socialistes del Maresme la seva “participació activa en la campanya”.

Acompanyants

El Consell de Federació també va acordar que Rangel anés acompanyat per la cap del llista del PSC d’Alella, Glòria Mans, i per Ana Mª Barrera, del PSC de Mataró. Fonts del partit han recordat que aquestes candidatures socialistes seran aprovades al Consell Nacional del PSC que tindrà lloc el proper 8 d’octubre.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris