dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Acadèmia Triangle, 20 anys en la formació d’adults

Aula Magna del centre. Foto: Acadèmia Triangle

Triangle Acadèmia és un centre formatiu present a Mataró des de l’any 1989. Al cor de Mataró, a sota la plaça de Cuba, està situat en un lloc molt ben comunicat, a tocar dels autobusos de la plaça de les Tereses, i a deu minuts de l’estació de tren. Les instal•lacions, de més de 300 m2, estan equipades i climatitzades, i tot el local disposa de connexió wifi i accessibilitat per minusvàlids.

L’acadèmia està especialitzada en la formació d’adults. Durant més de 20 anys, han preparat als seus alumnes per a presentar-se a les proves lliures d’Accés a la Universitat (selectivitat, accés a més grans de 25 anys, i ara més grans de 45) i a l’Accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, així com les proves de Graduat en ESO.

Acadèmia Triangle

A banda d’aquesta preparació pensada per tornar a accedir als estudis reglats, també formen per treballar a l’Administració Pública. Preparen oposicions als cossos de seguretat (Mossos d’Esquadra, Policia Local, Agents Rurals…) i al cos administratiu i superior (Auxiliar Local, Auxiliar de l’ICS, Auxiliar de Correus, Cos de mestres…).

D’aquesta manera, més de 10.000 alumnes al llarg d’aquests anys han passat per les seves aules i han estat assessorats i formats pels professionals de Triangle. Molts d’ells han tornat a interessar-se per la formació reglada i han continuat i finalitzat els seus estudis. Per als responsables de l’acadèmia, els alumnes “són el nostre aval”.

CONTRACTA EL TEU PUBLIREPORTATGE
Si ets una empresa, o una institució, i vols explicar els serveis que ofereixes, escriu-nos sense compromís: publicitat@diarimaresme.com
TARIFES des de 90 euros

Els comentaris estan tancats