dijous, 21 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Adhesió al manifest de les ràdios locals

Logo: COMRàdio

La primera població de Catalunya que va tenir una emissora municipal, Arenys de Mar, també ha estat la primera en adherir-se al manifest acordat per les emissores de la xarxa COMRàdio el passat 24 de gener a favor de la comunicació local.

Emissores de proximitat

La decisió del consistori arenyenc ha estat celebrada pel director general de COMRàdio, Francesc Triola: “El fet que la ciutat pionera en la ràdio municipal a Catalunya sigui ara la pionera en formalitzar el suport a les emissores de proximitat ens il·lusiona especialment, ja que així es demostra la plena validesa del projecte de mitjans públics locals que el Consorci de Comunicació Local aixopluga”, ha dit.

Manifest

El manifest, recolzat ara pel consistori maresmenc, aposta perquè “les ràdios locals tinguin professionals suficients i estiguin dotades de recursos econòmics i tècnics necessaris per desenvolupar la seva tasca amb la màxima qualitat”. Després de recordar que “la comunicació local continua sent una realitat viva”, el manifest, que també reivindica el seu paper social i capacitat de lideratge, conclou que “no hi ha futur sense comunicació, i no hi haurà comunicació sense proximitat“.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per