dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ADIAM organitza el primer Mercat Solidari

I Mercat Solidari d'ADIAM

El pati de Can Comas de Pineda de Mar ha acollit aquest diumenge 27 de febrer el I Mercat Solidari d’ADIAM. Aquesta iniciativa té com a finalitat recollir fons per finançar diferents activitats de l’associació envers les persones amb discapacitat dels municipis de l’Alt Maresme. Durant la celebració del mercat, les persones interessades van poder adquirir a bon preu llibres, discos, petits mobles, i tota mena de ‘trastos’ inútils per a uns i tremendament útils i interessants per d’altres.

Serveis

L’entitat pinedenca ha avançat que destinarà els diners recaptats a oferir serveis com: equinoteràpia per a nens i nenes amb discapacitats, suport psicològic i logopédic, asessorament especialitzat, fisioteràpia, etc.

Mercat obert

Encara es poden adquirir objectes del mercat solidari a la seu d'ADIAM

A hores d’ara, encara es poden adquirir objectes del mercat solidari a la seu d’ADIAM, al Carrer Santiago Rusiñol 93-99 (local 12) de Pineda. També, les persones que hi vulguin col•laborar poden dur al local de l’Associació tots aquells objectes que vulguin aportar a l’associació per a ser venuts en futures edicions del mercat.

Col•laboradors

El Mercat Solidari d’ADIAM ha comptat amb la col•laboració de l’Ajuntament de Pineda amb la cessió dels espais i suport logístic, així com les aportacions desinteressades de persones que col·laboren amb l’entitat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris