dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Agraïment

En relació al tema del David, el meu net amb autisme, ingressat d’urgència a l’Hospital de Sabadell, on encara continua, vull fer-vos saber que estem reben l’ajuda personal i concreta del Sr. Lluís Clerias, Conseller de Benestar i Família, de la Sra. Carmela Fortuny, la Directora de l’Institut Català de Serveis Socials, de la Sra. Carme Canela, Directora dels Serveis Territorials de Benestar Social de Barcelona.

També hem tingut l’ajuda personal del Sr, Manel Bustos, Alcalde de Sabadell, i la de la Sra. Rosa Graells, Directora dels Serveis Socials Municipals, que a instàncies del Sr. Alcalde s’ha personat a l’Hospital per donar-nos suport personalment.

Hem rebut també el suport del Conseller d’Interior, Sr. Felip Puig.

Com sabeu, en altres moments he estat mol crític amb els càrrecs politics i amb les institucions degut a la seva indiferència i falta de resposta a les meves demandes; en aquest cas, però, he manifestar que la resposta solidària de les persones mencionades ha estat immediata i el funcionament institucional impecable.

La Marta i el Cesc, pares d’en David, i jo mateix estem emocionats, sincerament i profundament agraïts veient aquesta resposta.

Volia que ho sabéssiu.

Cordialment,

Antoni Pellicer Honrubia | Avi d’un noi amb autisme

28 desembre 2011

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris