divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alerta al Maresme per pluges i l’estat de la mar

Foto: sxc.hu

El servei de meteorologia del Consell Comarcal ha activat l’alerta al Maresme davant la previsió de precipitacions que, localment, poden ser intenses i abundants. Aquesta situació es produirà entre les 6 del matí i les 24 h. d’aquest dijous 27 d’octubre.

Per la seva banda, la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha posat en situació de Prealerta el pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya Inuncat arran de l’avís meteorològic que preveu l’inici d’aquest episodi de pluges intenses que s’iniciaria aquest dijous al matí i continuarà, intensificant-se, al llarg de divendres. Les precipitacions seran disperses durant el matí de dijous i especialment intenses a les comarques litorals i prelitorals.

D’altra banda, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de situació meteorològica de risc de l’Estat de la Mar per aquest dijous i divendres, a les comarques de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Maresme i la Selva. En aquestes comarques, les onades poden a superar els 2,5 metres d’alçada.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris