dissabte, 24 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt vol un carrer Heribert Barrera

Heribert Barrera | Foto: Viquipèdia

El Govern de l’Ajuntament d’Arenys de Munt proposarà a la Comissió del Nomenclàtor poder posar el nom d’Heribert Barrera a un carrer important del municipi. El consistori arenyenc ha lamentat la pèrdua de “tan insigne personalitat del món polític català” i ha expressat el seu més sentit condol per la seva mort.

Fonts municipals han recordat que Heribert Barrera va tenir una relació “molt especial” amb Arenys de Munt. Una relació que va començar durant la República, en la seva joventut, amb algunes estades a la població, durant les quals va conèixer el batlle Josep Maria SolerMartí Basí‘, amb qui va forjar una molt bona amistat. Aquesta relació va continuar durant els posteriors anys de l’exili a França.

Homenatge arenyenc

Les mateixes fonts han recordat també l’homenatge que se li va retre a Arenys de Munt el 16 de juny del 2001, organitzat pel Moviment Arenyenc per l’Autodeterminació (MAPA), com a desgreuge pels atacs que va rebre des de diversos sectors espanyolistes per la publicació del seu llibre ‘Què pensa Heribert Barrera‘ (2001), sent el primer municipi que li feia un reconeixement després d’aquells fets.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris