dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys Mar vota el nom de l’Escola Bressol

Foto: sxc.hu

El Consell de Participació de l’Escola Bressol d’Arenys de Mar va acordar el passat dia 15 celebrar un procés participatiu obert a tota la població per escollir el nom d’aquest nou equipament, que obrirà les seves portes el proper 9 de gener. D’entre totes les propostes que han anat sorgint en les darreres setmanes, s’han triat les tres amb més acceptació: ‘Escola dels Colors’, ‘Escola dels Petits Macips’ i ‘Escola de les Botes d’Aigua’.

Votacions

Les votacions encara es poden dur a terme a través d’un formulari digital publicat al web municipal fins el proper 31 de desembre. Paral·lelament, la votació es farà extensiva als alumnes de l’actual escola bressol ‘La Raureta’. Un cop fet el recompte final, el nom escollit es donarà a conèixer públicament el 4 de gener de 2012, durant l’acte de l’arribada del Patge Reial a la nova escola bressol municipal.

Les tres propostes

Escola dels Colors: és la proposta que més acceptació ha tingut fins el moment i prové dels mateixos infants que han anat visitant la nova escola bressol. El nom fa referència als múltiples colors que hi ha tant a l’exterior com a l’interior de l’equipament.

Escola dels Petits Macips: nom proposat per la tradició dels Macips de la vila.

Escola de les Botes d’Aigua: el nom fa referència al Rial on s’emplaça l’escola bressol i al conte Les Botes d’Aigua de l’escriptor arenyenc Ferran de Pol.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris