diumenge, 25 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caixa Laietana manté gestió i marca

Caixa Laietana | Foto: Diari Maresme

Els Consells d’Administració de les caixes del Banco Financiero y de Ahorros S.A. han aprovat, en el marc de la seva integració, transferir els actius i els passius del seu negoci bancari minorista al Banc. D’aquesta manera, el nou Grup funciona com una única entitat, posicionant-se, amb 340.000 milions d’euros en actius, com el tercer banc de l’Estat i el primer en volum de negoci en banca comercial i d’empreses a Espanya.

Gestió i marca

A la vegada, el Banc cedeix la gestió d’aquests actius i passius a les caixes, amb la qual cosa mantenen la seva naturalesa d’entitats de crèdit. D’aquesta manera, els clients de les set caixes podran continuar amb la seva operativa habitual, ja que les entitats exerciran les facultats de gestió sobre l’activitat del negoci minorista, amb la seva marca, en els seu respectius territoris d’influència.

Integració

El traspàs dels actius i dels passius al Banc s’emmarca en el model d’integració desenvolupat pel Grup, a través del qual les set caixes unifiquen les seves polítiques financeres i comercials i mutualitzen, així mateix, el 100% dels beneficis. Segons fonts de l’entitat mataronina, aquest model d’integració “permetrà reforçar la solvència del Grup i fer eficaç i real en els mercats el compromís de solvència adquirit, contribuint així a restaurar la confiança dels mercats i dels inversors en l’economia espanyola”.

Negoci territorial

Els territoris on cadascuna de les set caixes gestionarà el negoci bancari minorista del Grup es distribueixen de la següent manera: Caja Madrid (Comunitat de Madrid i Comunitat de Castella- la Manxa); Bancaixa (Comunitat Valenciana i Balears); La Caja de Canarias (Illes Canàries); Caja de Ávila (província d’Àvila); Caixa Laietana (província de Girona i Barcelona, excepte municipi de Barcelona); Caja Segovia (província de Segòvia); i Caja Rioja (Comunitat de La Rioja). Així mateix, Caja de Ávila tindrà responsabilitats sobre la gestió de Salamanca i Caja Segovia sobre la gestió de Valladolid. Per altra banda, en el municipi de Barcelona, Caja Madrid, Bancaixa i Caixa Laietana mantindran les seves pròpies marques.

La nova entitat ha creat un web que permet accedir, entre altres continguts, a tota la informació legal, financera i institucional, als fets rellevants, a les presentacions a inversors, a la documentació corporativa i a l’Oficina de Premsa.

1 comentari per a “Caixa Laietana manté gestió i marca”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Diari Maresme, CatalunyaViva.cat. CatalunyaViva.cat said: DiariMaresme: Caixa Laietana manté gestió i marca http://goo.gl/fb/BWWaM […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris