dimecres, 21 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella participa en el ‘Ciutats Educadores’

Logo: kfeinnovacion

Un grup de calellencs participaran aquest dimarts 7 de juny, de 18 a 20 h., en l’edició del ‘Ciutats Educadores‘. Segons ens ha explicat Christian Negre, responsable d’aquesta quarta edició del ‘Kfé innovación‘ que tindrà lloc en una cafeteria de la ciutat, aquesta trobada informàtica estableix diferents seus arreu del món, bàsicament en una cafeteria amb Wi-Fi, amb un màxim de 20 participants que prèviament han concertat la seva participació.

Diàleg entre seus

Aquest mateix dimarts i a la mateixa hora totes les persones participants discutiran sobre una temàtica específica, alhora que intentaran crear un diàleg entre seus. En aquesta nova edició hi participaran un total de 46 seus d’arreu del món que acolliran una tertúlia simultània amb més de 600 participants. Segons Christian Negre, des de Calella procuraran posar-se en contacte in situ amb algunes de les seus com ara Washington DC, Logroño o Buenos Aires, entre d’altres.

Temàtica

El tema d’aquesta quarta edició, el ‘Ciutats Educadores’ parlarà de com es pot treure el màxim potencial a les ciutats per convertir-les en entorns educadors en si mateixes. Museus, esdeveniments culturals, itineraris, rutes mediambientals, accions educatives des dels centres o fora d’ells. També es parlarà del paper de l’educació, entesa en el sentit més ampli, i el paper de l’aprenentatge continu en els entorns que trepitgem cada dia; i si és possible proposar o realitzar accions educatives o d’aprenentatge diferents.

Segons els organitzadors, per a participar-hi “no s’acota per edats, per grandària poblacional, per nivells, ni per absolutament res. Tot és benvingut”.

Kfé Innovación

Kfé Innovación és un format de trobada que recupera el concepte de tertúlia, en el qual 20 persones seuen amb un cafè per a parlar de temes de ciutadania. Amb convocatòries concretes, qualsevol persona pot organitzar un kfé a la seva localitat, de manera que les diverses seus es connectin mitjançant xarxes socials en la data i hora establertes. Kfé Innovación fonamenta les tertulies en tres aspectes: diàleg, acció i cooperació. D’aquesta manera els participants recullen, debaten i reflexionen les propostes de totes les seus.

Les seus participants són:

Sevilla (2 seus), Bilbao, Huelva, Getxo, Barcelona (2 seus), La Pobleta de Bellveí, Torreón, Washington D.C., Tenerife, Las Palmas de Gran Canaria, Madrid (2 seus), Tarragona, Salamanca, Valencia, Granada, Buenos Aires, Alicante, Bogotá, Fuengirola, Abla, Donosti, Quito, Pamplona, Huétor Vega, La Algaba, Almería, Lleida, Huachinango, Alcoy, Algeciras, Zaragoza, Motril, Oberá, Santiago de Compostela, Ceuta, Logroño, Calella, Oviedo, Monterrey, Arroyomolinos, Vilanova i la Geltrú i Beceite.

Inscripcions

2 comentaris per a “Calella participa en el ‘Ciutats Educadores’”

  1. […] Calella participa en el ‘Ciutats Educadores’ Diari Maresme. […]

  2. […] Aquest acte s’inclou dins la cinquena edició de #kfeinnovacion, unes tertúlies simultànies organitzades independentment a diferents ciutats del món; on Calella també va participar a la quarta edició sota el títol ‘Ciutats Educadores‘. […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per