dissabte, 24 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carme Chacón critica les retallades de CiU

Carme Chacón | Foto: gob.es

En una visita a Pineda de Mar, la ministra de Defensa i membre de l’executiva del Partit Socialista de Catalunya (PSC), Carme Chacón, ha reconegut aquest diumenge davant la premsa que li agradaria encapçalar la llista per Barcelona per a les pròximes eleccions generals del 20-N. Chacón ha assistit al concert de Festa Major de Pineda a càrrec de l’Orquestra Maravella i ha recorregut a peu alguns carrers del municipi, on també s’ha trobat amb militants i simpatitzants socialistes.

El concert de Festa Major | Foto: Diari Maresme

La ministra ha assegurat que “treballar per la recuperació de la crisi” i aconseguir tenir “unes taxes d’ocupació com hi havia a Europa abans de la crisi”, són algunes de les raons per les quals li agradaria encapçalar la llista barcelonina, però ha puntualitzat que “és una decisió que han de prendre els meus companys i companyes”.

També, davant els micròfons de Ràdio Pineda ha dit que els socialistes són conscients dels moments difícils que passa el país; i “Catalunya és un model de com sortir de la crisi” gràcies als seus indicadors econòmics en Turisme, Indústria i Innovació; que “suposen el 25% del desenvolupament industrial espanyol”. Per altra banda, també ha definit com un “escàndol” les retallades de Convergència i Unió (CiU) aquest estiu en Educació i Sanitat.

Ex-pinedenca

Carme Chacón ha agraït a l’alcalde, Xavier Amor (PSC), el fet d’haver-la convidat a la Festa Major de Pineda i ha recordat que durant molt de temps la seva família tenia un apartament en aquest municipi on “hi vam gaudir molt”.

1 comentari per a “Carme Chacón critica les retallades de CiU”

  1. Leia Organa ha dit:

    Pero quins pebrots que te aquesta dona!!! Si hagesiu votat a favor de que ens tornesisn alló que es nostre des del goversn si hagesui votat com a catalans/es i no com a esbirros de ZP potser s’haurien tingut que fer moltes menys retallades. Au, ves a pasar revista a les tropes del libano, corre.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris