divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cesc Fabregas visita el campus torderenc

Cesc Fabregas | Foto: campuscesc.com

El camp municipal d’Esports de Tordera va rebre aquest dimecres, a la tarda, la visita del jugador Cesc Fàbregas amb motiu de la celebració del campus esportiu juvenil que promou el mateix jugador durant els mesos d’estiu. Durant la visita, Fabregas va compartir una estona de futbol amb els nens i nenes que participen al seu campus i que des de fa un parell d’anys es celebra a les instal·lacions esportives de Tordera.

Segona edició a Tordera

Aquesta és la segona vegada que Cesc Fàbregas organitza el campus de futbol a Tordera. L’any passat l’Ajuntament i l’empresa que gestiona el campus van signar un conveni de col·laboració a través del qual Tordera serà la seu del Campus durant els pròxims quatre anys.

El Campus Cesc Fàbregas va començar el passat 24 de juny i s’allargarà fins aquest proper dissabte. Durant aquesta setmana, un centenar de nens i nenes reben classes de tècnica de futbol, fan activitats de lleure, piscina i s’allotgen a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglésias.

La visita de Cesc Fabregas va aixecar un important ressò mediàtic davant el seu possible fitxatge pel Futbol Club Barcelona. Amb tot, el jugador no va voler fer declaracions al respecte limitant-se a dir que “estava tranquil” i que “sempre es mostrava optimista“.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris