divendres, 15 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Crida Premianenca arrenca amb novetats

Crida Premiarenca | Foto: C.P.

Premià de Mar compta enguany amb una novetat en la llista de candidatures de cara a les properes eleccions municipals del 22 de maig. L’alternativa política la protagonitza la nova formació Crida Premianenca, que es defineix com “un projecte polític i social obert a les aportacions, així com també a la participació dels premianencs, que mira d’estimular un context social fonamentat en la transparència”.

El grup polític va presentar el passat 5 de maig al Centre Cívic la seva jove llista de candidats i el seu programa electoral, del qual se’n destaquen dues mesures: la creació de la figura d’un regidor de barri i una mo­dificació del Reglament Orgànic Municipal que permeti la celebració de referèndums vinculats al municipi.

La Crida, amb Joan Ribet al capdavant, demana també altres canvis a nivell urbanístic i cultural. Algunes de les propostes són la realització d’un Pla d’Ordenació Urbanística a nivell comarcal, la creació de dos grans parcs verds i l’impuls de la cultura nàutica entre els centres educatius de Premià de Mar. Pel que fa a l’aspecte cultural, la formació planteja instaurar un programa cultural permanent i un tracte més proper amb les diferents entitats de la ciutat.

Ivana Padierna | Premià de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per