diumenge, 25 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detinguts per ocultar un accident laboral

Foto: Diari Maresme

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’empresari d’una fàbrica de Mataró i al seu encarregat per haver intentat ocultar que un treballador equatorià sense contracte laboral havia tingut un greu accident laboral en aquesta empresa de components nàutics. L’accidentat va patir l’amputació d’una mà que se li havia quedat enganxada en un dels torns de la fàbrica. Els fets van tenir lloc el passat 12 de gener.

Vehicle particular

Segons ha pogut saber Diari Maresme, enlloc d’avisar als serveis mèdics, l’encarregat va traslladar el treballador ferit en un vehicle particular a l’Hospital de Mataró, on el va deixar assegurant al personal del centre que l’havia trobat pel camí. A més, abans de dur-lo a l’hospital, els dos responsables de l’empresa haurien convençut al treballador equatorià perquè mentís al personal mèdic dient-los que havia patit un accident de pesca. Aquesta falsa causa de l’accident va ser descartada immediatament pels metges que el van tractar, motiu que va donar lloc a la posterior investigació policial.

Detenció

L’empresari i el seu encarregat van ser detinguts el passat 19 de gener. Després de passar a disposició del jutge, van ser posats en llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris