dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Diari Maresme compra Intereconomía

Signatura de l'acord | Foto: D.M.

Seguint la línia d’expansió iniciada recentment per Diari Maresme, l’editora comarcal acaba d’adquirir la majoria d’accions del canal televisiu Intereconomía. Un cop enllestits tots els acords econòmics, les converses iniciades ara per les dues direccions giren a l’entorn de la nova graella de programació de la cadena, d’àmbit estatal, per adaptar-la a les exigències informatives de la comarca del Maresme.

Classes de català

Les primeres mesures acordades han suposat que els principals presentadors d’Intereconomía hagin iniciat un curs intensiu de català i, en paral·lel, un estudi acurat sobre els 30 municipis maresmencs, organitzat per ordre alfabètic. Segons ha pogut saber la nostra Redacció, el col·lectiu de professionals van una mica endarrerits doncs, a hores d’ara, encara estan estudiant ‘Alella‘.

Nova graella

Per altra banda, els programes estrella del canal televisiu es reconvertiran i, així, l’espai ‘El gato al agua’ esdevindrà una versió maresmenca amb el títol ‘Montgat a l’aigua‘. També, ‘Punto Pelota’ passarà a ser ‘Punt Pilota Maresme‘, i tots els tertulians parlaran en català amb un intencionat accent maresmenc, excepte el periodista del diario AS, Tomás Roncero, que només ha acceptat fer-ho mitjançant un intèrpret de Dosrius.

4 comentaris per a “Diari Maresme compra Intereconomía”

  1. […] rápido las compras. Diari Maresme dice haber comprado Intereconomía. Pues no estaría […]

  2. david ha dit:

    ara se us ha vist el llautó..je,je

  3. […] rápido las compras. Diari Maresme dice haber comprado Intereconomía. Pues no estaría […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris