diumenge, 25 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El 4 estrelles mataroní preveu obrir el 2012

Estat actual de les obres | Foto: mataro.cat

Les obres de construcció del futur Hotel Atenea Port Mataró ja han arribat a la meitat dels treballs. El projecte d’aquest establiment hoteler de quatre estrelles, impulsat pel Consorci Port Mataró, serà el primer d’aquesta categoria a la capital del Maresme. Segons informen fonts municipals, la construcció de l’hotel finalitzarà el mes de novembre de 2011, i la seva posada en servei tindrà lloc durant el primer trimestre de 2012.

L’Hotel

L’Hotel Atenea Port Mataró, construït per l’empresa privada Inmopenta, de Grup Bonanova, en sòl portuari en una concessió administrativa de 30 anys. El quatre estrelles disposarà de 94 habitacions i 10 apartaments, sales amb capacitat des de 15 fins a 400 persones, restaurant, piscina, terrassa, jardí, zona spa i 42 places d’aparcament en soterrani. La comercialització anirà a càrrec City Hotels Hispania.

Segons l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron (PSC), “amb aquest hotel el port rep un important impuls i reforça la seva funció de motor econòmic de la ciutat i de la comarca”. Baron ha explicat també des del seu bloc que “en els propers anys caldrà treballar molt activament per desenvolupar el Pla Estratègic del Port de Mataró, aprofitant totes les seves potencialitats i convertir-lo en un element clau dels projectes marítims que té la ciutat de Mataró”.

El consistori mataroní preveu que el nou hotel promocionarà el turisme de qualitat a la ciutat gràcies a la captació de visitants relacionats amb el món dels negocis, la nàutica o el turisme. L’ajuntament considera que aquesta establiment hoteler serà un motor econòmic per a Mataró, alhora que “crearà una trentena de llocs de treball directes a la vegada que llocs de treballs indirectes, servint-se d’empreses proveïdores de la ciutat”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris