dissabte, 24 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El campió del món de triatló s’entrena a Calella

Javier Gómez Noya | Foto: Aj. Calella

El campió del món de triatló, Javier Gómez Noya, ha tornat a escollir Calella per a preparar l’última prova del mundial que es disputarà a Pequín els propers dies 10 i 11 de setembre. Gómez Noya ja havia estat anteriorment entrenant-se al centre Sport-Àrea Calella, una experiència que el triatleta espanyol valora molt positivament.

Durant dues setmanes, Javier Gómez Noya entrenarà a Calella les tres exigents proves que formen part del triatló: la natació, la bicicleta i la cursa a peu. El triatleta comptarà a més amb un excel·lent equip d’elit – Brenton Cabello i Víctor del Corral – per arribar al més alt nivell en la lluita pel campionat mundial. Gómez Noya s’entrenarà a Calella fins el proper 5 de setembre.

Fonts de l’Ajuntament de Calella han recordat que fa temps que el municipi està treballant per a consolidar la ciutat com a “un referent de l’esport”. En aquest sentit, les mateixes fonts han assenyalat “amb satisfacció” que “cada cop són més els esportistes que trien Calella per a completar els seus entrenaments”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris