dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Cor Harmonia torna a enlluernar Calella

Imatge del concert calellenc | Foto: M.H.

L’Església Parroquial de Calella va acollir el passat 23 de desembre el tradicional concert de Nadal del Cor Harmonia Calellenc, acompanyat per l’Orquestra de Cambra Harmonia, amb les veus de la soprano Beatrice Jiménez i la mezzosoprano Laura Vila, i sota la direcció d’Albert Deprius. El Glòria de Vivaldi va ser interpretat pel cor calellenc sota la mirada d’un públic lliurat íntegrament a gaudir d’una nit màgica i intensa, que es va presentar com l’avantsala de la celebració de les festes nadalenques.

L’espectacle

Un espectacle d’imatge i llum va acompanyar durant tot el concert les veus del cor, mitjançant la projecció de fotografies de Calella, així com imatges en directe dels cantaires i músics. Tot un espectacle de llum i color projectat sobre les parets de l’Església, intensificant encara més la màgia i el caliu de la nit pre-nadalenca.

Dues parts

El concert va constar de dues parts. La primera amb peces de diversos autors com Caccini, Albinoni, Haendel, Bach o Mozart, algunes a càrrec de les dues solistes i altres instrumentals, amb l’acompanyament del Cor Harmonia en les darreres peces. I a la segona part i sense interrupció es va interpretar el Glòria de Vivaldi.

Un públic, completament lliurat a l’espectacle, va aplaudir intensament als artistes i va participar molt activament durant la interpretació del darrer bis del concert, la Marxa Radetzky, que va acompanyar amb aplaudiments seguint la direcció de Deprius.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris