dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Corte Inglés a Mataró

La setmana passada va sortir una molt bona notícia per a Mataró i la comarca del Maresme. El jutge va arxivar les querelles que s’havien interposat contra càrrecs electes i tècnics de l’Ajuntament de Mataró, per tot el procés de can Fàbregues, indret on s’ha d’instal•lar el Corte Inglés.

Aquesta resolució judicial ha permès tornar a activar les feines necessàries per lliurar aquests terrenys al Corte Inglés, perquè hi construeixin un centre comercial a Mataró.

El fet que s’instal•li un comerç d’aquestes característiques aporta avantatges espectaculars. Primerament, molts llocs de treball. Es parla de mil persones que directament tindran feina per fer funcionar aquest centre comercial. En segon lloc, tot l’entorn del món del comerç, de la restauració, dels serveis, …, tindrà una oportunitat de negoci molt important. Al mateix temps, també serà una referència per als pobles del voltant de Mataró, un nou lloc per anar a fer les compres, amb tot el que això representa de no haver de fer desplaçaments llargs, per buscar un centre comercial d’aquestes característiques.

Des del meu bloc vull encoratjar i animar els responsables de l’Ajuntament de Mataró, ja que sé que no ha estat gens agradable tot aquest procés judicial que han viscut, que els ha trasbalsat i ha posat en perill la instal•lació del Corte Inglés a Mataró.

Esperem que al més aviat possible es puguin veure les obres aixecant aquesta construcció, ja que aquí també hi haurà negoci, feina per a tot el sector de la construcció.

Josep Jo | Dosrius

1 comentari per a “El Corte Inglés a Mataró”

  1. Xavi Serra ha dit:

    Es parla de mil persones. Qui en parla? Els interessats a fer-lo venir?

    S’han calculat els llocs de treball que es perdran al comerç de proximitat?
    A Tarragona, segons l’estudi d’impacte, per cada lloc de treball aconseguit al nou corte inglés, se n’han destruit quasi 3 del comerç de proximitat.

    Potser que fem un estudi abans de posar en un funcionament un centre d’aquestes característiques, que pot enfonsar els petits comerços de la ciutat de Mataró. Veure per exemple, l’estudi d’impacte d’un possible Centre Comercial a Vilafranca : http://ow.ly/47wY9

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris