divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PSC Maresme farà campanya a peu de carrer

La presentació | Foto: PSC Maresme

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) Maresme va presentar dimarts passat la seva campanya electoral i els candidats i candidates de la comarca. Per aquestes eleccions, el Maresme compta amb quatre candidatures a les llistes i es planteja una campanya de carrer.

Encapçalant la llista de candidats maresmencs, que acompanyaren a Carme Chacón en aquestes eleccions, anirà com a número 3, Joan Rangel, Delegat del Govern a Catalunya desde l’any 2004 fins el 2011., Glòria Mans, Regidora de serveis socials d’Alella, al número vint-i-quatre, i Josep Rueda, Regidor d’Urbanisme de Palafolls, tancant la mateixa.

Pel que respecta al Senat, Ana Maria Barrera, ex Regidora de Joventut i Dona a Mataró, serà primera suplent per Barcelona. Com ha puntualitzat Josep Roda “som quatre candidats que venim del municipalisme”, on Rangel ha afirmat que “ això ens ajuda a tenir els peus a terra i saber fer una política més propera”. La presència de quatre candidats del Maresme és, segons fonts socialistes, “un reflex de la feina ben feta des de totes les agrupacions socialistes de la comarca”.

Campanya de carrer

Segons informen les mateixes fonts, la campanya serà “lleugerament diferent a les anteriors, serà una campanya bàsicament de carrer“, apunten. L’eix principal serà el contacte directe amb la gent, els dos dissabtes de la campanya. En aquest sentit, totes les agrupacions locals sortiran al carrer fins aprofitar qualsevol oportunitat d’explicar el seu projecte personalment “un a un a la ciutadania“, apunten. Per exemple, a Mataró, com ha explicat Ana Maria Barrera, hi ha programats més de 30 actes al llarg de la campanya i amb gairebé una vintena de taules al carrer durant els dies de campanya.

La crisi

El repte més important que es planteja el PSC és sortir de la crisi. Segons ha afirmat Rangel “la política és comprometre’s i complir”, i ha emfatitzat dient que “la ciutadania necessita tenir una xarxa de seguretat, cosa que la dreta no està fent, la dreta s’està dedicant a fer una triple retallada: en sanitat, en educació i en prestacions per aturats”. Per la seva banda, Glòria Mas ha afirmat que “la dreta ens està tallant l’Estat de Dret, no ho podem permetre perquè s’han de garantir els drets socials”. Rangel ha afegit que “per això des de l’esquerra defensem una política econòmica d’emprenedors i treballadors, amb idees d’esquerra i socialdemòcrates”.

La feina feta

En aquesta campanya els socialistes també volen recalcar la feina fet pels governs socialistes en els últims anys. Segons anuncien, el Maresme ha rebut 186 milions d’euros i “mai, amb cap govern, la comarca havia rebut aquesta inversió econòmica”. Els socialistes afegeixen que s’han invertit 31.4 milions d’euros en la dessaladora de Malgrat, 64 milions per projectes de millora del litoral i la costa, 31.9 milions en seguretat i accessibilitat de les estacions de ferrocarril, 10.3 milions d’euro per la millora de competitivitat del nostre sector turístic i 30 milions d’euro per Tecnocampus i CETEMSA, “projectes insignes del canvi econòmic que vol impulsar el PSC”. També, el PSC Maresme conclou que “no s’ha d’oblidar el 576 projectes duts a terme pels coneguts plans Zapatero”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris