dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El TecnoCampus, a La Riera de TV3

El TecnoCampus, a La Riera de TV3 | Foto: TVC

En el marc de la campanya de comunicació d’enguany, el parc TecnoCampus Mataró-Maresme apareixerà en aquesta segona temporada de la sèrie de ‘La Riera‘ de TV3.

El centre universitari mataroní formarà part de la trama de la sèrie, des d’ara i fins al mes de juny, perquè un dels personatges, l’Ona – filla d’en Claudi Guitart – començarà a estudiar un màster al Tecnocampus. Aquesta jove emprenedora, que ajuda a portar el negoci familiar, considera molt important poder formar-se i ha escollit el centre mataroní per poder obtenir un títol oficial.

La sèrie

‘La Riera’ és la història d’una família que regenta un restaurant en un poble de la costa, al Maresme. L’acció comença quan el patriarca de la família, l’Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà de Sant Climent. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família. Els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè) són els personatges principals al voltant dels quals giraran les trames principals.

La sèrie s’emet de dilluns a divendres a les 15.50 i a les 21.00 h.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris