dissabte, 24 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Enxampats mentre feien pintades a un bus

El bus, amb els grafits | Foto: Policia Local Calella

La Policia Local de Calella va enxampar dissabte, a dos quarts de 4 de la matinada, tres joves quan estaven realitzant pintades a un autocar estacionat al Passeig de les Roques.

Enxampats

Segons informen fonts policials, quan els joves van veure la presència d’una patrulla policial es van posar a córrer. Els agents van poder aturar un d’ells, el qual va reconèixer que ell i els seus companys estaven fent pintades a un autobús. La patrulla va poder comprovar que un dels dos autocars que estaven estacionats al passeig de les Roques tenia la seva part lateral plena de pintades realitzades amb l’ús d’esprais.

Més pintades

Foto: P.L.Calella

Posteriorment, la policia local va relacionar aquestes pintades amb les fetes a les portes d’un supermercat de Calella, també a les portes d’uns locals del carrer Sant Jaume i a la paret d’un edifici del carrer Sant Jaume amb Indústria. Arran d’això, els tres joves han estat imputats com a presumptes autors d’aquestes pintades, i el propietari del vehicle i els dels immobles afectats han presentat reclamacions pels danys patits.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris