dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

EspectaclAcció, espectacles i animacions a la carta

Foto: ComunicAcció

Des de fa un temps, l’empresa de comunicació ComunicAcció desenvolupa una branca de negoci bassada en la promoció d’espectacles i la realització d’espectacles a mida per a tot tipus d’esdeveniments i celebracions. S’anomena EspectaclAcció. Compta amb un portal de difusió online www.espectaclaccio.com que funciona com un catàleg d’artistes i espectacles. La cartera d’espectacles actual d’EspectaclAcció compta amb un centenar d’artistes, principalment de Catalunya, però també de la resta d’Espanya.

Es treballen tot tipus de disciplines, com ara circ, teatre, animacions, tallers, música… I, el més important, s’adapta a totes les necessitats, creant espectacles a la carta, que són possibles gràcies al ventall i la qualitat dels artistes que la integren.EspectaclAcció vol convertir-se en un referent per a tots aquells que busquen un espectacle per a les seves celebracions, adaptant-se a tots tipus de festes (aniversaris, casaments, festes majors, sopars d’empresa…) o actes (presentacions, lliurament de premis, commemoracions…) i a qualsevol espai (públics, privats, escoles, residències, hotels, biblioteques, espais exteriors…).

CONTRACTA EL TEU PUBLIREPORTATGE
Si ets una empresa, o una institució, i vols explicar els serveis que ofereixes, escriu-nos sense compromís: publicitat@diarimaresme.com
TARIFES des de 90 euros

Els comentaris estan tancats