dilluns, 18 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Festa de l’associacionisme alellenc

Imatge: Cartell de la Trobada

Més d’una trentena d’entitats alellenques participaran aquest dissabte 30 d’abril en la Trobada de les Entitats i del Voluntariat que se celebra a Alella. Es tracta de la cita de l’associacionisme local, un espai de trobada per donar a conèixer el teixit associatiu del poble i posar en comú la tasca que desenvolupen cadascuna de les entitats al llarg de tot l’any. La trobada es també un acte de reconeixement a la feina feta des de les associacions i un agraïment a la implicació dels voluntaris que col·laboren en les diferents activitats organitzades al poble.

Difusió

Durant la celebració dels diferents actes, les entitats faran difusió de les seves activitats a través de les parades que s’instal·laran durant tot el matí a l’avinguda de Sant Josep de Calassanç d’Alella, al passeig de la Riera Coma Clara.

Programació

A més, durant el matí l’organització ha programat jocs gegants i inflables per als infants i diversos tallers i exhibicions dirigits per les mateixes associacions. Entre d’altres activitats, el programa de la trobada inclou una cursa matinal, una exhibició de bàsquet, l’actuació de dos grups de rock, ballades de sardanes, exhibició de bitlles catalanes i partides d’escacs.

Està previst que la trobada comenci a les onze del matí i finalitzi a les dues del migdia. La festa de germanor seguirà a partir d’aquesta darrera hora, amb una botifarrada popular per a tothom al pati de Can Gaza.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per